Ολοκληρώνει την προετοιμασία του και ελπίζει σε αγωνιστική ανάσταση

Απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα της κατηγορίας ο Εργοτέλης θέλει να βάλει τέλος στην αφλογιστία των τελευταίων αγωνιστικών και να κάνει την αντεπίθεση του ώστε να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο. Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία τον “κιτρινόμαυρων”.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη θα ολοκληρωθεί σήμερα με  προπόνηση που θα αρχίσει στις 16.30 και μετά το τέλος αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι της 35ης αγωνιστικής.

Σε αγωνιστικό επίπεδο το τεχνικό δίδυμο των Λαμπράκη-Πλεσσίτη έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα εν όψει της αυριανής αναμέτρησης. Ο Μηνάς Πίστος δεν προπονήθηκε χθες έχοντας ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου είναι αμφίβολη. Ο Πίστος δεν προπονήθηκε χθες κυρίως για προληπτικούς λόγους, ωστόσο οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν επιβαρύνει τον παίκτη και είναι πιθανό να προτιμηθεί να προφυλαχθεί εν όψει  του αγώνα με τα Γιαννιτσά.

Σίγουροι απόντες για το ματς του Σαββάτου είναι οι τιμωρημένοι Σαρρής, Κοζορώνης, ο τραυματίας Ουέλινγκτον ενώ πολύ δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα προλάβει το παιχνίδι ο Ζαχόρα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook