Σε συζητήσεις Εργοτέλης και Μάντζιος, στην Αθήνα ο Γιάννης Δασκαλάκης!

Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σίνισα Γκόγκιτς ξεκίνησε και ήδη η διοίκηση του Εργοτέλη έκανε πρώτη κρούση στον Άκη Μάντζιο που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους προπονητές.

Πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν ότι o επικεφαλής της Διοικούσας Γιάννης Δασκαλάκης βρίσκεται στην Αθήνα και μέσω εκείνου έγινε μια πρώτη επαφή με τον πρώην προπονητή της Κέρκυρας και δεν αποκλείεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Άκης Μάντζιος συγκεντρώνει αρκετά στοιχεία από αυτά που θέλουν στον Εργοτέλη να έχει ο νέος προπονητής ενώ το γεγονός ότι υπήρξε ενεργός καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εκείνον.

Παράλληλα, είναι νεαρός σε ηλικία, φιλόδοξος αλλά και άνθρωπος που έχει δείξει έργο στην μέχρι τώρα παρουσία του οδηγώντας πέρυσι τον Πανιώνιο σε μια άνετη παραμονή.

Ο Μάντζιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Εργοτέλη και αυτό ήταν κάτι που επισήμανε και στην πρώτη επαφή που έγινε μαζί του μέσω… τρίτων.

Όπως και να’ χει, στόχος του Εργοτέλη είναι να έχει κλείσει το θέμα προπονητή μέχρι και τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να πάει με άλλο… αέρα στα Γιαννιτσά για το παιχνίδι με την Αναγέννηση την επόμενη Τετάρτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook