Λαμπράκης: “Όσοι είμαστε στην ομάδα είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να καταφέρουμε”

Σίγουρος πως ο Εργοτέλης μπορεί να πετύχει τον στόχο του δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος ερωτηθείς για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στην Δ.Ε. του Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Λαμπράκης στην συνέντευξη τύπου:

Περάσαμε κάποιες δύσκολες μέρες σαν ομάδα με την αλλαγή προπονητή. Νομίζω όμως κάναμε μια καλή εμφάνιση. Υπήρχε διάθεση, πάθος και αγωνιστικός προσανατολισμός. Κάναμε μια δίκαιη νίκη και  μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ. Συνεχίζουμε, βλέπουμε το επόμενο ματς και όσοι είμαστε στην ομάδα είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να καταφέρουμε. Με αυτό το πείσμα και το πάθος θα πάμε ως το τέλος και πιστεύουμε θα τα καταφέρουμε.

Ερωτηθείς για το αν ο ίδιος θα συνεχίσει να αποτελεί τον τεχνικό της ομάδας και τις επόμενες αγωνιστικές ο Σταύρος Λαμπράκης είπε:

Αν υπάρχει κάτι νεότερο θα ενημερωθείτε από την Δ.Ε.  Εμείς δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Για το αν το παιχνίδι που ακολουθεί με τα Γιαννιτσά είναι κομβικής σημασίας για τους “κιτρινόμαυρους” ο τεχνικός της ομάδας είπε: 

Oλα τα παιχνίδια  είναι κομβικά από εδώ και πέρα. Μάνουν 7 αγωνιστικές. Αν δεν τα καταφέρναμε σήμερα θα είχα πρόβλημα. Το ίδιο και με Γιαννιτσά, θα πάμε για να κερδίσουμε.Κατά ένα μεγάλο βαθμό υπήρχε μια πίεση στα παιδιά από τα άσχημα αποτελέσματα  Με τη σημερινή νίκη πιστεύω η εικόνα θα φτιάξει και αν έρθει και η νίκη την επόμενη Τετάρτη θα είμαστε πολύ καλύτερα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook