Δωματάς: “Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε”

Ο επιθετικός του Εργοτέλη, Γιάννης Δωματάς, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την προσπάθεια της ομάδας του για την απ΄ευθείας ανόδο και έδωσε το σύνθημα νίκης για το αυριανό ματς στα Γιαννιτσά.

Το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, και τρίτο συνολικά αν προσθέσουμε και αυτό στο κύπελλο με τον Αιγινακό, πέτυχε το περασμένο Σάββατο ο Γιάννης Δωματάς.

Ο επιθετικός του Εργοτέλη ξεκίνησε στο βασικό σχήμα στο ματς με την Επανομή και στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε το τέρμα που “κλείδωσε” την νίκη για την Κρητική ομάδα που είχε τόσο ανάγκη σε ένα ματς κομβικής σημασίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Γιάννης Δωματάς, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την απ΄ευθείας άνοδο του Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ ενώ έδωσε και το σύνθημα νίκης για το αυριανό ματς στα Γιαννιτσά.

  •    Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Δωματάς:

Για το ματς με την Επανομή

“Η Επανομή είναι χαμηλά στην βαθμολογία αλλά εμάς δεν μας απασχόλησε καθόλου αυτό και κοιτάξαμε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το ματς. Πήραμε την νίκη και πλέον βλέπουμε όλα τα ματς σαν τελικό. Στόχος μας είναι το καλύτερο και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας”.

Για το ματς της Τετάρτης με την Αναγέννηση Γιαννιτσών

“Θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά πάμε για την νίκη. Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε κάθε ματς. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στοχεύουμε στην απ΄ευθείας άνοδο”.

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

“Δεν θέλω να σχολιάσω την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δεν είναι δικό μου θέμα. Πιστεύω πάντως οτι έγινε για να ταρακουνηθούν τα νερά αφού αν και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο δεν παίρναμε τις νίκες που θέλαμε. Προσωπικά έχω μία πολύ καλή γνώμη για τον Σίνισα Γκόγκιτς που με βοήθησε πάρα πολύ.  Ήταν ένας μεγάλος επιθετικός και είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του”.

Για το δίδυμο Πλεσίτη – Λαμπράκη που ανέλαβε την ομάδα

“Τους ξέρω πάρα πολύ καλά και είναι άνθρωποι της οικογένειάς μας. Με τον κ. Πλεσίτη έχουμε συνεργαστεί τέσσερα χρόνια και στις μικρότερες ηλικίες και με βοήθησε πάρα πολύ. Ο . Λαμπράκης ήταν καλός παίκτης και τον θαύμαζα. Έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και οι δύο τους και μας βοηθάνε και στον ψυχολογικό τομέα. Τους εύχομαι το καλύτερο”.

Για τον ίδιο

“Στόχος μου είναι να βάζω γκολ. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα και ελπίζουμε όλοι να ανέβουμε για να αφιερώσουμε την άνοδο στον αδικοχαμένο Απόστολο Παπουτσάκη. Η ομάδα μου δίνει φέτος την ευκαιρία στα νέα παιδιά και όλοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ

“Είναι ανταγωνιστικό αλλά και πολύ κουραστικό. Είναι μία δύσκολη χρονιά με πολλά ταξίδια και άγχος. Θέλουμε να τα καταφέρουμε και μπορούμε να ανέβουμε απ΄ευθείας. Θέλω να κάνω και μία έκκληση στον κόσμο να έρχεται συνέχεια στο γήπεδο γιατί μας στηρίζει πάρα πολύ και η παρουσία του μας βοηθάει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook