Πάει με φόρα στα ντέρμπι

Ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-2 της Αναγέννηση Γιαννιτσών και δίχως να δυσκολευτεί πήρε το πρώτο και σπουδαίο διπλό στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Στην 2η θέση της βαθμολογίας πέρασαν οι “κιτρινόμαυροι”! .

Ούτως ή άλλως ήταν ένα σημαντικό τεστ για τους “κιτρινόμαυρους” καθώς ακολουθούν τα δύο μεγάλα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παναιτωλικό.

Και κατάφερε να φτάσει στο 3ποντο χάρις σε δύο κεραυνούς των Ζαχόρα, Γεωργίου που ήδη από το 30′ είχαν δώσει προβάδισμα δύο γκολ στον Εργοτέλη. Έτσι, οι Λαμπράκης, Πλεσίτης ξεπέρασαν τις απουσίες των Ρομάνο, Σαρρή, Μπουχαλάκη που πήραν ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής και ο Εργοτέλης πήρε προβάδισμα στο 14′ με έναν κεραυνό του Ζαχόρα που από τα 30 μέτρα έκανε το 0-1 “ξεμπουκώνοντας” αφού σκόραρε μετά από έναν ολόκληρο γύρο.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών απείλησε με δύο κεφαλιές του Σιδηρόπουλου που δεν βρήκαν στόχο και στο 28′ ο Εργοτέλης έκανε το 0-2 χάρις στο σουτ του Βαγγέλη Γεωργίου και αφού η μπάλα κόντραρε αλλάζοντας πορεία.Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Εργοτέλη να πηγαίνει αγχωμένος στα αποδυτήρια καθώς η Αναγέννηση μείωσε σε 1-2 στο 41′ με την κεφαλιά του Κυριακίδη μετά την εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στην επανάληψη με σκοπό να πετύχει ένα γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι. Λίγο πριν την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Δωματάς έχασε σημαντική ευκαιρία να κάνει το 1-3, ενώ στο 62΄μετά από εξαιρετική ενέργεια του Δωματά, Βερπακόφσκις και Ζαχόρα δεν μπόρεσαν σε διπλή ευκαιρία να “κλειδώσουν” τη νίκη για τον Εργοτελη.

Ο Εργοτέλης συνέχισε να έχει τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε και στο πρώτο λεπτό των καθυστερησεων έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3  όταν είχε δοκάρι στο 91 με τον Δωματά, στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Μπρούνο πέρασε λίγο άουτ.

Mπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook