Kαι τώρα ο Βόλος για τον Εργοτέλη

Ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο του Εργοτέλη μετά τις νίκες της ομάδας επί της Επανομής και των Γιαννιτσών και πλέον άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες των “κιτρινόμαυρων” έφεραν την ομάδα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο +1 από τους Ολυμπιακό Βόλου και Παναιτωλικό. Ο Εργοτέλης στην αναμέτρηση της Δευτέρας θέλει τη νίκη απέναντι στους Βολιώτες καθώς του παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάει την διαφορά στο +4 από την τρίτη θέση και να πάει την 38η αγωνιστική με άλλο αέρα στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό στο ΑγρίνιοΠαναιτωλικός έχει ρεπό την 37η αγωνιστική.)

Στον Εργοτέλη αντιλαμβάνονται πλήρως πως μία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου θα ανεβάσει στα ύψη της ψυχολογία της ομάδας και θα είναι ότι καλύτερο πριν από το επόμενο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό.

Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, όπως προαναφέραμε η νίκη αλλά και η εμφάνιση κόντρα στα Γιαννιτσά έχει γεμίσει με ικανοποίηση τους ανθρώπους της ομάδας.  Ο Εργοτέλης θα πάει με οδηγό την εικόνα που παρουσίασε την προηγούμενη αγωνιστική και στο παιχνίδι της Μ. Δευτέρας.

Το θετικό για το τεχνικό δίδυμο Πλεσίτη-Λαμπράκη είναι πως εχουν να υπολογίζουν και σε σημαντικές επιστροφές εν όψει του προσεχούς ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς επιστρέφουν οι Ρομάνο, Μπουχαλάκης και Σαρρής, οι οποίοι οποίοι απουσίαζαν λόγω τιμωρίας από την αναμέτρηση των Γιαννιτσών.

Στα αρνητικά για το τεχνικό δίδυμο είναι η δεδομένη απουσία του Ουέλιγκτον ενω δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση οι τραυματίες Χαντί και Πλουσής.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook