“Βέρπα” εσύ σούπερ σταρ – “πάτησε” τον Ολυμπιακό Βόλου ο Εργοτέλης!

Με ηγέτη και σκόρερ τον Λετονό επιθετικό, ο Εργοτέλης “σκούπισε” τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-0 και σαλπάρει για την Σούπερ Λιγκ 5 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ήταν η μεγαλύτερη φετινή μάχη που έπρεπε να δώσει ο φετινός Εργοτέλης και στάθηκε όχι απλά στο ύψος του αλλά ακόμα παραπάνω! Παίζοντας σαν να ανήκει… ήδη στην Σούπερ Λιγκ, οι παίκτες των Λαμπράκη – Πλεσίτη «πάτησαν» τους Βολιώτες φτάνοντας στην άνετη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Έχοντας την συμπαράσταση 3.000 φιλάθλων, ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό Βόλου σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πλέον θέλει ακόμα 7-8 πόντους στα 5 παιχνίδια που ακολουθούν ώστε να πάρουν την απευθείας άνοδο για την Σούπερ Λιγκ.

Όμως, εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ δεν ήταν άλλος από τον Μάρις Βερπακόφσκις μιας και οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα μεγάλα ματς! Έτσι, ο Λετονός σούπερ σταρ του Εργοτέλη πέτυχε δύο γκολ – το ένα αντάξιο της μεγάλης του κλάσης – κάνοντας «σεφτέ» στο πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς.

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε καθόλου από τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη που πλέον βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από την Κρητική ομάδα.

Παράλληλα όμως, πολλά μπράβο αξίζουν και οι Λαμπράκης – Πλεσίτη που αναλαμβάνοντας το «τιμόνι» του Εργοτέλη στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, οδηγούν την ομάδα στο 3Χ3 και κατά συνέπεια στην άνοδο!

 

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook