Λαμπράκης: «Δεν τελείωσε σήμερα το πρωτάθλημα»

Ο εκ των προπονητών του Εργοτέλη διατήρησε χαμηλούς τόνους στην συνέντευξη τύπου και με ανακούφιση είπε: «Τώρα προέχει να ξεκουραστούμε μετά τον Γολγοθά που περάσαμε».

Η αρχική τοποθέτηση του Σταύρου Λαμπράκη στην συνέντευξη τύπου ήταν ότι «κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Θα συμφωνήσω με τον κύριο Παντελίδη ότι το κλειδί ήταν το γκολ που πετύχαμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα ένα γκολ και αυτό το λέω γιατί στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε 2-0 και αν το πετυχαίναμε θα είχαμε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Όμως, δεν μπορεί να μην μας αφήνει μια μεγάλη ικανοποίηση αυτή η εμφάνιση. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε επειδή κάναμε αυτή τη νίκη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε περάσει έναν Γολγοθά από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας βοήθησε και να του δώσουμε ραντεβού στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου».

Όσο για το… ξεμπούκωμα του Βερπακόφσκις πρόσθεσε λέγοντας ότι «αυτό περιμέναμε από τον Βερπακόφσκις. Είναι ένα παιδί μεγάλης αξίας και είναι πολυτέλεια το να αγωνίζεται στην Β’ Εθνική. Όμως, πρόκειται για ένα παιδί με μεγάλη αξία και ηθική. Δουλεύει πολύ στην προπόνηση και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook