Χαντί: «Ο Εργοτέλης είναι πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του»

O ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Αγγελος Χαντί, μίλησε στο athleticradio.gr και έστειλε τις Πασχαλινές ευχές του σε όλη την Κρήτη και όχι μόνο.

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Αγγελος Χαντί λίγες μέρες μετά την σημαντική νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε στο athleticradio.gr για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και έστειλε τις Πασχαλινές ευχές του σε όλους τους φιλάθλους.

  • Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αγγελος Χαντί στο athleticradio.gr

Για τις μέρες του Πάσχα

«Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να έχει την υγεία του. Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να περάσει κάποιος με την οικογένεια του και να χαλαρώσει.

Πρέπει να ξεχάσει ο κόσμος τα οικονομικά προβλήματα που έχει και να κοιτάξει με αισιοδοξία μπροστά. Χρειάζεται όλοι οι άνθρωποι να αγαπηθούν περισσότερο.

Θα περάσω την μέρα του Πάσχα στον Πύργο Ηλείας όμως την Δευτέρα επιστρέφω για να επικεντρωθώ στο ματς με τον Παναιτωλικό».

 

Για την φετινή πορεία του Εργοτέλη:

«Η ομάδα μου είναι πιο κοντά από ποτέ στον στόχο της απ΄ευθείας ανόδου που είχαμε θέσει εξ αρχής. Δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές και είμαστε ενωμένοι.

Η συμβολή των Λαμπράκη – Πλεσίτη στην ανάκαμψη της ομάδας ήταν καθοριστική και είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

 

Για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ

«Είναι πολύ αμφίρροπο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Βλέπουμε ότι υπάρχει συνωστισμός στην κορυφή και η «μάχη» για την άνοδο είναι έντονη.

Πολλές ομάδες ανέβηκαν στον δεύτερο γύρο και η κατηγορία είναι γεμάτη καλές και ιστορικές ομάδες.

Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο θεωρώ ότι θα πάρουμε την άνοδο που αξίζουμε με την συνολική μας πορεία φέτος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook