Tζάμπα ήττα και αλλοίωση αποτελέσματος στο Αγρίνιο! (vds)

Το τυχερό γκολ του Σίσιτς έδωσε τη νίκη στους Αγρινιώτες αφήνοντας πικρή γεύση στους παίκτες του Εργοτέλη φωνάζει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ για την φάση που ανατρέπεται ο Βερπακόφσκις από τον Γκόλια!

Ο Εργοτέλης απειλήθηκε ελάχιστα από τους γηπεδούχους που σκόραραν σε μια φάση που θύμισε μπιλιάρδο ωστόσο ήταν αρκετή για να κρίνει το παιχνίδι.

Ωστόσο, η φάση που έκρινε το ματς ήταν αυτή που σημειώθηκε στο 62ο λεπτό όταν ο Βερπακόφσκις ανατρέπεται πεντακάθαρα από τον Γκόλια με τον Χατζή να δείχνει “παίζετε”! 

Και το video δείχνει την αλήθεια!

Η ομάδα παρουσίασε πολύ καλύτερη εικόνα από τον Παναιτωλικό, έδειξε πιο ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο όμως μια αδράνεια της άμυνας στο 42ο λεπτό όταν ο Σίσιτς σκόραρε παίρνοντας το “ριμπάουντ” ήταν αρκετή για να έρθει η ήττα.

Οι παίκτες των Λαμπράκη, Πλεσίτη ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά το πρώτο 10λεπτο και πήραν τον έλεγχο του κέντρου με αποτέλεσμα να πλησιάζουν προς την περιοχή του Τακίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης πήρε ξανά τα ηνία του παιχνιδιού μετά το 55ο λεπτό όμως η ανούσια υπεροχή δεν του έδωσε την δυνατότητα να ισοφαρίσει.

Έστω και με αυτήν την ήττα, ο Εργοτέλης παραμένει στην προνομιούχο τριάδα και ελπίζοντας ότι θα εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί θα του δώσει την απευθείας άνοδο.

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook