H νίκη είναι μονόδρομος

Ο Εργοτέλης φιλοξενεί σήμερα (16.00 – live / Athletic Radio 104,2) τον Εθνικό Γαζώρου και θέλει την νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά απ΄ευθείας ανόδου.

Μονόδρομος είναι η νίκη σήμερα (16.00 – live / Athletic Radio 104,2) για τον Εργοτέλη, που υποδέχεται στο Παγκρήτιο τον Εθνικό Γαζώρου για την 39η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας των Λαμπράκη – Πλεσίτη με τον Ρομάνο, που είναι τιμωρημένος, να είναι η μοναδική απουσία αφού στην αποστολή μετέχουν κανονικά οι Χαντί και Ουέλινγκτον.

  • Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές είναι οι:

Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Σαρρής, Γκαντιάγκα, Γεωργίου, Χαλκιαδάκης, Ουέλινγκτον, Χρυσοφάκης, Ρέντζας, Ζάχορα, Πλουσής, Χαντί, Βερπακόφσκις, Λαμπίν.

Πιθανότατα στο βασικό σχήμα θα χρησιμοποιηθούν οι: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής,Γιοβάνοβιτς, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Χρυσοφάκης, Χαντί, Βερπακόφσκις και Ζαχόρα .

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Λόγω εργασιών που γίνονται περιμετρικά της κύριας εισόδου του Παγκρητίου Σταδίου η είσοδος των φιλάθλων στο παιχνίδι θα γίνεται από το Λίντο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook