Στα άκρα η κόντρα Δήμου Ηρακλείου – Εργοτέλη, που απειλείται με έξωση

Την Παρασκευή έχει ορισθεί να εκδικαστεί το αίτημα της εταιρείας του Δήμου «Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε.» για έξωση του Εργοτέλη από τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου, μετά τη λήξη της υπάρχουσας συμφωνίας.

Και ενώ έχουμε μπει στην τελική τροχιά του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και ο Εργοτέλης καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για να επανέλθει στην Σούπερ Λιγκ η κόντρα με τον Δήμο Ηρακλείου καλά κρατεί.

Την προσεχή Παρασκευή εκδικάζεται η υπόθεση, μετά την αναβολή που είχε πάρει η υπόθεση προ μηνών,της «Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε.» που ζητά την έξωση του Εργοτέλη από το Παγκρήτιο Στάδιο.

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται φανερό οτι η κατάσταση έχει οδηγηθεί στα άκρα αφού λόγω της οφειλής της ΠΑΕ Εργοτέλης για το ενοίκιο χρήσης του Παγκρητίου Σταδίου η πλευρά της Εταιρίας του Δήμου έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη και ζητά την έξωση της κρητικής ομάδας τόσο από το κεντρικό γήπεδο, όσο και από το βοηθητικό που χρησιμοποιείται για τις προπονήσεις.

Το θέμα είναι σημαντικό και σίγουρα από το τι θα γίνει την Παρασκευή θα δούμε αν θα έχουμε συνέχεια στην κόντρα, που είναι και το πιο πιθανό, ή αν θα τα βρουν οι δύο πλευρές κάτι που αυτήν την στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook