Το 1ο βήμα για την άνοδο έγινε!

Αντί για 3-0 και 4-0, ο Εργοτέλης κέρδισε με 1-0 τον Εθνικό Γαζώρου κερδίζοντας το πρώτο «ματς μπολ» από τα 3 που ψάχνει για να πάρει την απευθείας άνοδο για την Σούπερ Λιγκ!

Κόντρα στον αδύναμο, αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνο, Εθνικό Γαζώρου ο Εργοτέλης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, κέρδισε εύκολα τους Σερραίους και πλέον πάει στην Πάτρα με θέληση και φόρα για το μεγάλο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Το γκολ του Αντρέα Μπουχαλάκη ήταν αρκετό για να κρίνει το ματς με τον 20χρονο αμυντικό μέσο να χαρίζει στον Εργοτέλη το 3ποντο με ένα εξαιρετικό πλασέ στέλνοντας την μπάλα στο γάμα της εστίας του Παπαθανασίου.

Λαμπράκης και Πλεσίτης παρέταξαν τον Εργοτέλη με το γνώριμο 4-3-3 και κάνοντας την έκπληξη, έδωσαν φανέλα βασικού στον Μπρούνο. Ο νεαρός ελληνοβραζιλιάνος τους δικαίωσε αποτελώντας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πολύ καλύτεροι από τους Σερραίους χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Ωστόσο, ο παίκτης – κλειδί του Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γρηγόρης Αθανασίου με τον έμπειρο γκολκίπερ να λέει «όχι» στα σουτ των Χαριτίδη, Μαχαιρούδη!

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών με τον ένα να συναγωνίζεται τον άλλο για το ποιος θα χάσει την μεγαλύτερη!

Ζαχόρα, Μπρούνο, Βερπακόφσκις δεν έκαναν γκολ τις μοναδικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με αποτέλεσμα να παραμείνει το «φτωχό» 1-0.

Παρ’ όλα αυτά και εκείνο το σκορ έκανε την δουλειά του με τον Εργοτέλη να παραμείνει στην πρώτη 3αδα και παράλληλα να ψάχνει τα άλλα 2 βήματα για την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ!

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook