Λαμπράκης: “Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος τόνισε πως τα πάντα όσον αφορά την υπόθεση άνοδος εξαρτάται από τον Εργοτέλη.

 Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Λαμπράκης στην συνέντευξη τύπου:

Πετύχαμε μια σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου που ναι μεν είναι αδιάφορος βαθμολογικά αλλά προσπαθεί να παίξει ποδοσφαιριο και τον αδικεί η βαθμολογία. Είχαμε διάθεση δημιουργησαμε ευκαιρίες και έπρεπε να πετυχουμε και ενα δεύτερο γκολ για να έχουμε λιγότερο άγχος. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί που μας δίνουν ώθηση γα την συνέχεια  Αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα θα ήμασταν στην σουπερ λιγκ. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε λιγάκι και να προετοιμαστουμε για την αναμέτρηση της Κυριακής. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε να την πετύχουμε .

Ερωτηθείς για το αν ο αγώνας της Κυριακής είναι ο πιο σημαντικός της σεζόν ο Σταύρος Λαμπράκης είπε: 

Eιναι τόσο σημαντικό όσο και το σημερινό  Παίζουμε εκτός έδρας άλλα είναι εξίσου σημαντικό  Εμείς θέλουμε και κοιτάμε να κάνουμε τρεις νίκες ως το τέλος για να βρεθούμε του χρόνου στην σουπερ λιγκ.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook