Τρία ματς, όλη η χρονιά για τον Εργοτέλη

Οι “κιτρινόμαυροι” μπαίνουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και μετά από την νίκη με τον Εθνικό Γαζώρου θέλουν το διπλό στην Πάτρα για να έχουν τον πρώτο λόγο για την απ΄ευθείας άνοδο.

Τρεις στροφές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και ο Εργοτέλης παραμένει ζωντανός και σε θέση ισχύος για την απ΄ευθείας άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα των Λαμπράκη – Πλεσίτη πήρε αυτό που ήθελε, την νίκη, έστω και με 1-0 επί του Εθνικού Γαζώρου και τώρα ετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή την προσεχή Κυριακή με στόχο το διπλό που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της.

Ο Εργοτέλης παραμένει στην τρίτη θέση, σε ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, όπου επτά ομάδες μάχονται για τρία εισιτήρια θέλοντας να αποφύγουν την ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ του Ιουνίου.

Χρόνος για πολλή σκέψη και ξεκούραση δεν υπάρχει αφού ο μαραθώνιος συνεχίζεται και η άνοδος περνάει από την Πάτρα και το ματς με την Παναχαϊκή τη Κυριακή σε ένα αγώνα όπου επιστρέφει από τιμωρία ο Ρομάνο.

Εν συνεχεία ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Θρασύβουλος και την τελευταία αγωνιστική ελπίζει να πανηγυρίσει την απ΄ευθείας άνοδο στον Βόλο κόντρα στην Νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook