Ανακοίνωση – απάντηση Δροσίτη: “Ποτέ δεν τέθηκε θέμα έξωσης του Εργοτέλη”

Ο πρόεδρος της της “Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε.” πέρασε στην αντεπίθεση και με δήλωση του κατηγορεί τον Εργοτέλη για “ψευδείς πληροφορίες” ενώ τόνισε ότι ποτέ δεν ζήτησε την έξωση του από το Παγκρήτιο Στάδιο.

Μάλιστα, ο κύριος Δροσίτης είναι ιδιαίτερα αιχμηρός στην τοποθέτηση του κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις που “που χαρακτηρίζουν γενικότερα τα τεκταινόµενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο µε αποτέλεσµα την ανυποληψία και παρακµή του”  ενώ τονίζει ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα έξωσης του Εργοτέλη.

Η επιστολή του Γιάννη Δροσίτη

Με αφορµή δηµοσιεύµατα στον ηµερήσιο γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο και την επίσηµη ανακοίνωση του ∆Σ της Ανώνυµης Ποδοσφαιρικής Εταιρείας Εργοτέλης, που αφορούν και εµένα ως πρόεδρο και τη σχέση της µε το Παγκρήτιο Στάδιο, δηµοσιεύµατα που δίδονται από την πλευρά της ΠΑΕ προκειµένου να δηµιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις ή να χρησιµοποιηθούν ως µέτρο πίεσης στα αυτονόητα, έχουµε να πω ότι:

Το ύφος, ο χρόνος και ο τρόπος της δηµοσιοποίησης των αποφάσεων της ∆ιοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ Εργοτέλης δυστυχώς δεν διαφέρουν των µεθοδεύσεων που χαρακτηρίζουν γενικότερα τα τεκταινόµενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο µε αποτέλεσµα την ανυποληψία και παρακµή του.

Αναφέρονται και µεταφέρονται εσφαλµένες και ανακριβείς ειδήσεις ενώ
αποσιωπείται η πραγµατικότητα.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το στάδιο είναι απόλυτα συνεπής και στην πιο µικρή λεπτοµέρεια σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη
µεταξύ µας συµφωνία.

Σεβόµενος την υπογραφή µου, ουδέποτε τέθηκε θέµα έξωσης της ΠΑΕ διαρκούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Ως προς τις οφειλές της ΠΑΕ προς την «Α.Α.H. A.E. ΟΤΑ», ακολουθούνται όλες οι νόµιµες διαδικασίες για την είσπραξή τους, διότι ακόµη και αν το ∆.Σ. της «Α.Α.H. A.E. ΟΤΑ» , ήθελε να µην τις αναζητήσει και να τις «χαρίσει» στην ΠΑΕ Εργοτέλης αυτό δεν γίνεται, γιατί αυτές αποτελούν περιουσία της Α.Ε, δηµόσιο χρήµα, και όχι δική τους περιουσία. Μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 της Football League και αφού συγκληθεί ∆Σ της εταιρείας επιφυλάσσοµαι να δοθούν αναλυτικά στοιχεία ώστε να ενηµερωθεί η κοινή γνώµη για όλα αυτά.

Με τιµή
Γιάννης ∆ροσίτης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook