Αγγίζει την απ΄ευθείας άνοδο ο Εργοτέλης

Οι “κιτρινόμαυροι” εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι στην επίτευξη του στόχου τους δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και θέλουν μόνο νίκη την Τετάρτη κόντρα στον Θρασύβουλο.

Αγγίζει την απ΄ευθείας άνοδο ο Εργοτέλης μετά το διπλό στην Πάτρα με 1-3 επί της Παναχαϊκής.

Η ομάδα των Λαμπράκη – Πλεσίτη κρατάει την τύχη στα.. πόδια της αφού με δύο νίκες στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος θα πάρει την απ΄ευθείας άνοδο οτι και να κάνουν οι άλλες ομάδες.

Πλέον το μυαλό όλων είναι στο ματς της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο στο Παγκρήτιο ώστε την Κυριακή να σφραγίσει την άνοδο του στον Βόλο στο ματς με την Νίκη.

Χρόνος για πανηγύρια αλλά και ξεκούραση δεν υπάρχει συνεπώς αμέσως ξεκινάει την προετοιμασία του για τον αγώνα της 41ης αγωνιστικής γνωρίζοντας οτι η επίτευξη του στόχου είναι πολύ κοντά.

Εντωμεταξύ, η ΠΑΕ Εργοτέλης με ανακοίνωσή της  ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκής για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας και αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την εντελώς άστοχη χειρονομία που προήλθε από τον πάγκο της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook