Κοζορώνης στον Athletic Radio 104,2: «Στα χέρια μας η άνοδος»

Ο 21χρονος μέσος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μεγάλη μάχη της ανόδου και ήταν κατηγορηματικός: «Όταν είμαστε καλοί δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Κόντρα στην Παναχαϊκή, ο Βαλάντης Κοζορώνης πέτυχε ένα από τα γκολ της χρονιάς και δείχνει την μεγάλη του ικανότητα στα μακρινά σουτ αφού με παρόμοιο τρόπο είχε σκοράρει και στο ματς με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

Όπως είπε ο ίδιος «πιστεύω ότι είναι ένα από τα δυνατά μου σημεία. Προσπαθώ να δοκιμάζω όταν μπορώ και οι ίδιοι οι προπονητές μου, μου λένε να κάνω σουτ γιατί έχω αυτήν την ικανότητα».

Δύο αγωνιστικές πλέον πριν το φινάλε της Football League, ο αμυντικός μέσος του Εργοτέλη επισήμανε ότι «η άνοδος εξαρτάται από τα χέρια μας και έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα, με χημεία και η οποία διψάει για διάκριση. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στην συνέχεια ώστε να πετύχουμε και τον στόχο μας».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλάντης Κοζορώνης στον Athletic Radio 104,2

Για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές: «Εμείς κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι. Πάμε για νίκη στο ματς με τον Θρασύβουλο, το ίδιο και την Κυριακή. Δεν κοιτάζουμε το τι κάνουν οι άλλες ομάδες αλλά μόνο εμείς για να εξαρτόμαστε μόνο από τις δικές μας δυνάμεις».

Για την μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη: «Σίγουρα έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Εμείς ξεκινήσαμε ένα μήνα νωρίτερα, είμαστε κουρασμένοι όμως πιστεύω ότι οι κόποι μας θα ανταμειφθούν στην συνέχεια».

Για τα στοιχεία που έφεραν τον Εργοτέλη σε αυτήν την θέση: «Το κύριο χαρακτηριστικό μας και αυτό που μας κράτησε ενωμένους ήταν το οικογενειακό κλίμα που έχουμε. Μέσα από κάθε δυσκολία προσπαθούσαμε να είμαστε ενωμένοι και να μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας».

Για το έντονο Κρητικό στοιχείο που υπάρχει στον Εργοτέλη: «Τα περισσότερα παιδιά είμαστε μαζί από μικρή ηλικία. Μεγαλώσαμε μαζί, παίζαμε μαζί και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Πέρα από κάποιες μεταγραφές που έγιναν, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είμαστε μαζί από μικρή ηλικία και αυτό φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια».

Για την αλλαγή στον πάγκο του Εργοτέλη: «Σίγουρα, δεν ήταν εύκολο πράγμα να φύγει ένας προπονητής που μας είχε βοηθήσει αρκετά και είχε κάνει τεράστια δουλειά. Μας στενοχώρησε αυτό το γεγονός όμως εμείς δεν μείναμε εκεί και συνεχίζουμε γιατί είμαστε μια πραγματική ομάδα».

Για την αγκαλιά του με τον Βασίλη Πλεσίτη:  «Είναι ένας προπονητής που έχει δουλέψει μαζί μας, μας αγαπάει και μας έχει σαν παιδιά του. Δεν ήταν ένας συγκεκριμένος πανηγυρισμός απλά έτυχε».

Για την δική του παρουσία και το ντεμπούτο στην Football League: «Έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα γιατί δεν υπήρχε χρόνος για να προετοιμαστούμε. Έπρεπε να βοηθήσει ο ένας τον άλλο όσο περισσότερο μπορούσε. Όλοι το κάναμε αυτό και δεν έχει σημασία η ηλικία. Αυτό έχουν δείξει όλα τα παιδιά και για αυτό έχουμε φτάσει μέχρι εδώ».

Για το μήνυμα του στον κόσμο του Εργοτέλη: «Όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν κοντά μας έτσι και την Τετάρτη που είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι θέλουμε να είναι δίπλα μας και να μας χειροκροτήσουν για να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook