Να φέρει πιο κοντά την άνοδο

Να κάνει ένα ακόμα βήμα προς της άνοδο θέλει ο Εργοτέλης, με τους “κιτρινόμαυρους” να καίγονται για τη νίκη η οποία και θα τους διατηρήσει σε θέση απευθείας ανόδου (live 18:00 Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr)

Mετά την εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα ο Εργοτέλης έχει φαινομενικά εύκολο έργο κάτι που καλείται να αποδείξει και επί χόρτου και να παραμείνει σε τροχιά απευθείας ανόδου.

Η Κρητική ομάδα θέλει μόνο νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να πανηγυρίσει στο τέλος της άνοδο της στην Superleague. To δίδυμο Λαμπράκη-Πλεσίτη με δεδομένο των απουσιών που υπάρχουν αλλά και του ντέρμπι που ακολουθεί με τη Νίκη Βόλου αναμένεται να προβούν σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Έτσι ένα πιθανό σχήμα είναι αυτό με τους Καβουσάκη, Τζανακάκη,Γεωργίου, Σαρρή, Γιοβάνοβιτς, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Χαντί, Βερπακόφσκις, Ζάχορα 

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Καβουσάκης, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Βερπακόφσκις, Ζαχόρα, Χαντί, Πλουσής, Λαμπίν, Ευαγγέλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook