Έκανε ακόμα ένα βήμα και πάει για τον τελικό ανόδου στον Βόλο

Ο Εργοτέλης έκανε το καθήκον του, επικράτησε με 2-0 του Θρασύβουλου, πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ωστόσο θέλει νίκη στον Βόλο κόντρα στην Νίκη για να ανέβει σίγουρα στην Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν με σκοπό να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους λύσει τα πόδια και θα τους απαλλάξει από το άγχος από νωρίς. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της συνάντησης ο Ζαχόρα πέτυχε γκολ το οποίοι ακυρώθηκε όμως ως οφσάιτ

Ο Εργοτέλης έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα από το πρώτο λεπτό και στο 15΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν το σουτ του Μπουχαλάκη πέρασε μόλις άουτ.

Στο 26΄οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά  όταν ο Βερπακόφσκις στην προσπάθεια του να πιάσει την κεφαλιά την έστειλε στον Ζαχόρα, με το σουτ του τελευταίου να περνά ψηλά άουτ.

Στο 40΄ ο Θρασύβουλος έφτασε κοντά στον γκολ με τον Βλασόπουλο να αναγκάζει τον Καβουσάκη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 45΄ ο Εργοτέλης κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο. Το εκτέλεσε ο Ζαχόρα, μεγάλη επέμβαση για από τον Σταυριανό που έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης είχαμε το 1-0 για τον Εργοτέλη με τον Ρομάνο για μία ακόμα φορά να σκοράρει με το κεφάλι.

Χωρίς πολλές φάσεις και ρυθμό κύλησε το δεύτερο μέρος. Το γκολ του Ζαχόρα στο 65΄ κλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους με τους παίκτες του Θρασύβουλου να συμβιβάζονται με την λέξη ήττα.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Εργοτέλη να φτάνει στη νίκη και να θέλει μία ακόμα πλέον στο Βόλο την Κυριακή κόντρα στη Νίκη, ώστε να βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην Super League.

Εργοτέλης (Σ. Λαμπράκης-Β. Πλεσίτης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (71’ Μπρούνο), Μπουχαλάκης (59’ Κοζορώνης), Ζάχορα, Ρομάνο (84’ Χρυσοφάκης), Γκαντιάγκα, Χαντί.

Θρασύβουλος (Β. Βούζας): Σταυριανός, Αρκουμάνης (70’ Μπαγκί), Μπακάλης, Καλογιάννης, Σκόνδρας (59’ Γεωργιάδης), Βλασόπουλος, Προβατίδης, Πάνος, Σκαμαντζούρας (80’ Σιακαβάρας), Κακλάμανος, Καλαμιώτης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook