Λαμπράκης: “Παμε την Κυριακη για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει”

Iκανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ο Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα πάει στο Βόλο για να πάρει αυτό που της αξίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Λαμπράκης:

Θέλω να πιστεύω πως ήταν η τελευταία μας εμφάνιση στο Ηράκλειο  Ήταν μια δίκαιη νίκη αλλά είχαμε λίγη νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο όπου κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Η κούραση επηρέασε την ομάδα, με ταξίδι πριν από τρεις μέρες αλλά κατά διαστήματα δείξαμε την ποιότητα και ανωτερότητα μας. Βάλαμε 2 γκολ και είχαμε και άλλες ευκαιρίες κόντρα σε μια ομάδα που μας δυσκόλεψε πολύ μέχρι το πρώτο γκολ. Προσπαθήσαμε στην συνέχεια να διαχειριστούμε την κούραση εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Παμε την Κυριακη για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έδωσε θετική ενέργεια και θα την πάμε στο Βόλο για μία νίκη που θα μας δώσει την άνοδο και να βγούμε πρωταθλητές.Με ενδιαφέρει μόνο ο Εργοτέλης να ανέβει Α΄Εθνική τίποτα άλλο. Πίστευα την ομάδα από την αρχή. Έχει βαρια φανέλα και ειναι η μόνη από αυτές που υπάρχουν  που έχει 6 συνεχόμενα χρόνια παρουσία στην Α΄Εθνική. Για εμάς είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Β΄Εθνική και είμαστε αισιόδοξοι πως του χρόνου θα βρισκόμαστε εκεί που ανήκουμε.

Από την μεριά του ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη Ζαχαρίας Καβουσάκης είπε: 

Ήμασταν διαβασμένοι  δεν μπήκαμε πολύ δυνατά όμως  καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχουμε ένα δευτέρο γκολ και αυτό ήταν το κλειδί.  Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη. Παίξαμε έξυπνα δεν βιαστήκαμε σκοράραμε και πήραμε τη νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook