Ένα παιχνίδι-μια κατηγορία για τον Εργοτέλη

Στον Εργοτέλη προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς της χρονιάς και άπαντες στην ομάδα παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως από την Κυριακή το βράδυ ο Εργοτέλης θα βρίσκεται στην Superleague.

Oι “κιτρινόμαυροι” έβγαλαν εις πέρας ένα πρόγραμμα που έπρεπε να κάνουν μόνο νίκες και πλέον θέλουν ακόμα μία στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι, αυτό της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου όπου μία νίκη θα σημάνει και την άνοδο της ομάδας στην Superleague.

Σε ένα παιχνίδι – μια κατηγορία οι “κιτρινόμαυροι” είναι έτοιμοι να πάρουν αυτό που θέλουν καθώς σε περίπτωση μη νίκης για τον Εργοτέλη το ενδεχόμενο των μπαράζ είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Έτσι η ομάδα του Ηρακλείου την Κυριακή έχει την ευκαιρία να συνδυάσει την επιστροφή της στην Superleague με τον καλύτερο τρόπο καθώς με νίκη θα ανακηρυχθεί αυτομάτως και πρωταθλήτρια ομάδα στην Β΄ Εθνική.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 18.00.

Σε αγωνιστικά θέματα της ομάδας το δίδυμο Λαμπράκη-Πλεσίτη μπορεί να υπολογίζει στους Αθανασίου και Ουέλινγκτον που εξέτισαν τις ποινές τους. Αντίθετα απόν θα είναι ο Ζάχορα ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με το Θρασύβουλο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Πέμπτη ο Δωματάς  ωστόσο εκφράζεται η άποψη πως θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook