Σαμαριτάκης: “Tην Κυριακή θα παίξουμε για τον κ. Απόστολο”

Το μέλος του Δ.Σ. του Εργοτέλη Μαρίνος Σαμαριτάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι της χρονιάς που έρχεται για τους “κιτρινόμαυρους” και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Εργοτέλης θα επιστρέψει στο Ηράκλειο ως πρωταθλητής και με την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Σαμαριτάκης μιλώντας στην εκπομπή “Θύρα 8” και τον Μανώλη Σαρρή

Για το πως περνάνε οι μέρες στον Εργοτέλη μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής…

Περιμένουμε με πολύ αγωνία το παιχνίδι. Θα πάμε να κερδίσουμε, να επιστρέψουμε πρωταθλητές και να ανεβούμε κατηγορία.  Είναι σε καλή κατάσταση τα παιδιά και πάμε μόνο για τη νίκη. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και το έχουμε αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο. Οι κόποι μιας χρονιάς παίζονται σε 90 λεπτά .Είμαστε με καλή ψυχολογία και παμε για τη νίκη.

Για την σταθερότητα που έχει δείξει ο Εργοτέλης σε όλη τη σεζόν…

Τέτοιο πρωτάθλημα δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά. Τόσες αγωνιστικές και τόσες ομάδες να παλεύουν για την άνοδο. Δεν έχει γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Το πρωτάθλημα είχε συνέχεια ανακαταταξεις. Εμείς ήμασταν στις πρώτες θέσεις από την αρχή και δεν θα χύσουμε το γάλα τώρα από την καρδάρα.  Πάμε να παλέψουμε και να γυρίσουμε πρωταθλητές.

Για το αν αποτελεί για τον Εργοτέλη μια ηθική δικαίωση πως οι περισσότεροι αντίπαλοι του τον χαρακτηρίζουν ως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος…

Δεν θα μείνουμε σε αυτό το κομμάτι. θέλουμε να κερδίσουμε και να ανεβούμε σαν πρωταθλητές και αυτή θα είμαι είναι η ικανοποίηση μας. Ανασυνταχτηκαμε μέσα από τα προβλήματα μας. Όλοι έχουμε ένα σκοπό, να φτάσουμε τον Εργοτελη εκει που ανήκει  Eίναι μια μεγάλη ομάδα της πόλης μας και πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια για να πανηγυρίσουμε την Κυριακη. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας.

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα κατά την διάρκεια της χρονιάς…

Βλέπουμε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην κοινωνία και έτσι υπάρχουν και στις ΠΑΕ.  Η ομάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να ανέβει και για οικονομικούς λόγους. Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να υλοποιηθεί ο στόχος.

Για το πως η ομάδα αντεπεξήλθε σε αυτά τα προβλήματα…

Ήμασταν όλοι μια γροθιά. Τα περισσότερα παιδιά είναι από τα σπλάχνα της ομάδας, έχουν ανδρωθεί μαζί και γνωρίζονται μεταξύ τους. Παλεύουν τις καθημερινές δυσκολίες. Ο κόσμος τις τελευταίες αγωνιστικές, να είναι καλά, μας βοηθάει πολύ. Η θετική αύρα όλων, όλα αυτά βοηθάνε να καταλάβουν πως  τα παιδιά δεν είναι μόνα τους.

Για την εκδρομή που έχει διοργανωθεί για το παιχνίδι της Κυριακής στο Βόλο…

Όποιος θέλει να έρθει μαζί μας να μας βοηθήσει. Θα γίνει μια εκδρομή το Σαββατο όπου θα φύγουμε ακτοπλοϊκώς και από τον Πειραιά θα πάμε οδικώς στον Βόλο να δουμε τον αγώνα. Την Κυριακή θα επιστρέψουμε στην Αθήνα όπου θα υπάρχει εκεί διαμονή και την επόμενη μέρα θα αναχωρήσουμε πίσω για το Ηράκλειο. Όλη η εκδρομή μαζί με το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 120 ευρώ.  

Για το αν ο Εργοτέλης πάει “οχυρωμένος” για το ματς της χρονιάς…

Ο Εργοτέλης πάει οχυρωμένος με την αγωνιστική του παρουσία και μόνο. Είμαστε εκτός παρασκηνίου,έχουμε μια καλή ομάδα, την καλύτερη και πάμε να κερδίσουμε.

Για το αν πνευμα του Απόστολου Παπουτσάκη καθοδηγεί τον Εργοτέλη…

Θα παίξουμε για τον κ. Απόστολο. Δεν χρειαζεται να πω τιποτα παραπάνω. Θα παίξουμε για αυτόν.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook