Πλησιάζει η πιο μεγάλη μέρα για τον Εργοτέλη

Με στόχο την νίκη – ανόδου θα αγωνιστεί αύριο, Κυριακή, στον Βόλο κόντρα στην Νίκη για να δικαιωθούν οι προσπάθειες όλων, τόσων μηνών, ενώ η διοικούσα επιτροπή του Εργοτέλη υποσχέθηκε πριμ ύψους 100.000 ευρώ.

Η πιο μεγάλη μέρα του.. πολέμου πλησιάζει για τον Εργοτέλη που αντιμετωπίζει αύριο στον Βόλο την νίκη με στόχο το διπλό που θα τον ξαναφέρει στην Σούπερ Λιγκ.

Εντωμεταξύ, η διοικούσα επιτροπή του Εργοτέλη υποσχέθηκε πριμ ύψους 100.000 ευρώ στους παίκτες στην περίπτωση που αυτοί καταφέρουν να εξασφαλίσουν την απ΄ευθείας άνοδο στη Super League.

Ενενήντα λεπτά χωρίζουν την ομάδα των Λαμπράκη – Πλεσίτη από την επιστροφή στα.. “μεγάλα σαλόνια” του ποδοσφαίρου μας και άπαντες έχουν κατανοήσει την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα όπου με νίκη ο στόχος γίνεται πραγματικότητα.

Από τον αγώνα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ζάχορα ενώ στην αποστολή, και ενδεχομένως στην ενδεκάδα, επανέρχεται και ο Αθανασίου ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όπως και ο Ουέλιγκτον.

  • Να θυμίσουμε οτι οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Δωματάς, Χαντί, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Ουέλινγκτον, Χαλκιαδάκης, Βερπακόφσκις, Λαμπίν, Ευαγγέλου.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” θα αναχωρήσει σήμερα, Σάββατο, το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο, όπου και θα κάνει την τελευταία προπόνηση σήμερα το απόγευμα.

Σύμμαχός του αναμένεται να είναι και ο κόσμος της ομάδας αφού έχει διοργανωθεί εκδρομή και οι φίλαθλοι της Κρητικής ομάδας θα φιλοξενηθούν στο βόρειο πέταλο του Σταδίου του Βόλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook