Πανέτοιμος για την επιστροφή του στα “σαλόνια”

Τη νίκη που συνάμα ισοδυναμεί με άνοδο ως πρωταθλητής στην Super League θα επιδιώξει να πάρει κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Εργοτέλης (LIVE Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr). Με 150 φίλους τους στο πλευρό τους οι “κιτρινόμαυροι”.

Η πιο μεγάλη μέρα του… “πολέμου” έφτασε για τον Εργοτέλη που σήμερα μέσα σε 90 λεπτά παίζει τους κόπους της χρονιάς και για ένα αποτέλεσμα ώστε να είναι σίγουρος πως από τη νέα σεζόν θα βρίσκονται στην Super League. Oι “κιτρινόμαυροι” δεν θέλουν να μπλέκουν σε διάφορα σενάρια σε περίπτωση ισοβαθμιων και είναι αποφασισμένοι για τη νίκη ανόδου.

Από τον αγώνα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ζάχορα ενώ στην αποστολή, και ενδεχομένως στην ενδεκάδα, επανέρχεται και ο Αθανασίου ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όπως και ο Ουέλιγκτον.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Δωματάς, Χαντί, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Ουέλινγκτον, Χαλκιαδάκης, Βερπακόφσκις, Λαμπίν, Ευαγγέλου.

Η διοικούσα επιτροπή του Εργοτέλη υποσχέθηκε πριμ ύψους 100.000 ευρώ στους παίκτες στην περίπτωση που αυτοί καταφέρουν να εξασφαλίσουν την απ΄ευθείας άνοδο στη Super League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook