Τζανακάκης στον Athletic Radio 104,2: «Καταφέραμε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα»

Ο 21χρονος δεξιός μπακ του Εργοτέλη και εκ των αποκαλύψεων της φετινής χρονιάς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 εν μέσω συνθημάτων και πανηγυρισμών για την άνοδο!

Ο Μανώλης Τζανακάκης αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του φετινού Εργοτέλη και σε λίγες εβδομάδες θα μετακομίσει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο ίδιος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι» με το Νίκο Μαρκάκη σκεφτόταν μόνο την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ! «Αυτή η χρονιά ήταν ότι καλύτερο για εμένα και αφού η ομάδα πήρε την άνοδο τότε όλα πήγαν καλά. Η επόμενη μέρα θα δείξει. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ότι είναι να γίνει, θα γίνει» είπε χαρακτηριστικά ο Τζανακάκης και ενώ τα λόγια του διακόπτονταν λόγω των συνθημάτων που ακούγονταν στον δρόμο για την Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός ακραίος μπακ του Εργοτέλη αναφερόμενος στην επίτευξη του στόχου επισήμανε λέγοντας ότι «χθες ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα μέχρι που μάθαμε τα ευχάριστα νέα. Είχαμε άγχος αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Οι άνθρωποι που ήταν έξω από τον αγωνιστικό χώρο μας ενημέρωναν και γνωρίζαμε ότι μας έφτανε ακόμα και η ισοπαλία».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Τζανακάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τα συναισθήματα της επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι από χθες και τι να πούμε. Τα συναισθήματα μας δεν περιγράφονται. Είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μας και όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε αυτό το μεγάλο πράγμα».

Για την φετινή σαιζόν: «Όλο τον χρόνο παλέψαμε με την ψυχή μας, τα δώσαμε όλα και ξεπεράσαμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε. Ήταν κάτι το απίστευτο αυτό που ζήσαμε».

Για το κλίμα στον Εργοτέλη: «Το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν ότι όλη την χρονιά ήμασταν μια οικογένεια. Αυτό φάνηκε και στους πανηγυρισμούς όπου όλοι ήμασταν μια αγκαλιά και πανηγυρίζαμε την άνοδο. Ήμασταν ενωμένοι».

Για την άνοδο: «Αυτό που καταφέραμε είναι ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Η άνοδος της ήταν η σωτηρία και αυτό το γνωρίζαμε. Για αυτόν τον λόγο είχαμε άγχος και στις τελευταίες αγωνιστικές. Γνωρίζαμε αυτό το βάρος όμως καταφέραμε να το σηκώσουμε».

Για την παρουσία αρκετών νεαρών παικτών: «Σε όλους έκανε καλό αυτή η πορεία! Και εμείς ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις και η ομάδα είχε κέρδη που κατάφερε να μας εμπιστευτεί. Ο φετινός Εργοτέλης είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση».

Για το που αφιερώνουν την άνοδο: «Αυτήν την άνοδο το αφιερώνουμε σε όλο τον κόσμο μας στήριξε και στους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Όλη την χρονιά σκεφτόμασταν τον κύριο Απόστολο και κάθε νίκη που κάναμε του την αφιερώναμε. Είναι στην καρδιά μας και τον σκεφτόμαστε σαν τον πατέρα μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook