Aπό το Σάββατο σε διακοπές στον Εργοτέλη

Μέχρι και το Σάββατο θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στον Εργοτέλη με τους παίκτες της ομάδας να μετρούν αντίστροφα πλέον για τις διακοπές του.

Μια ονειρική χρονιά για τον Εργοτέλη φτάνει στο τέλος της και με απόλυτη επιτυχία. Μια σεζόν που ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο καθώς έφυγε από την ζωή ο φυσικός της ηγέτης, ο Απόστολος Παπουτσάκης. Παρά τα σκαμπανεβάσματα και τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν οι άνθρωποι του Εργοτέλη βρήκαν λύσεις και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν την απαιτούμενη ψυχή αλλά και τα… “καρύδια” που χρειάζονται σε τέτοιες περιπτώσεις και οδήγησαν την ομάδα στην γη της επαγγελίας.

Ο Εργοτέλης μπορεί να ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον και πλέον οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετράνε αντίστροφα για την ξεκούραση τους καθώς με όσα πέρασαν την φετινή σεζόν και με παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, οι διακοπές κρίνονται επιβεβλημένες.

Οι ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων” μετρούν ήδη αντίστροφα καθώς θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι το Σάββατο και στην συνέχεια θα είναι ελεύθεροι να ξεκουραστούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook