Eπιστροφή την 1η Ιουλίου

Τις διακοπές του μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες του Εργοτέλη, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας την 1η του Ιούλη.

Μια δύσκολη σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον Εργοτέλη, ο οποίος επιστρέφει στην Super League και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του.  Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της επιτυχίας αυτής έχουν από σήμερα την ευκαιρία να ξεκουραστούν με την επιστροφή στις προπονήσεις να ορίζεται την 1η Ιουλίου.

Πάντως διακοπές υπάρχουν μόνο για τους παίκτες καθώς υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα τα οποία πρέπει να κλείσουν. Το διοικητικό, το που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία, το πιο παίχτες μένουν και ποιοι φεύγουν αλλά και αν θα παραμείνει ο Σταύρος Λαμπράκης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι κάποια από τα ερωτήματα που επιζητούν απάντηση.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Καστρινάκη 

Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει την οδύνη της για το θάνατο του Δημήτρη Κατρινάκη, πατέρα του παράγοντα της ομάδας μας Γιώργου Κατρινάκη και πεθερού του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ Αντώνη Νέγκα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.
Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Δημήτρη Κατρινάκη συγκλήθηκε και συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. και αποφάσισε τα κάτωθι:
Να κατατεθεί στεφάνη στη μνήμη του και να παραστεί αντιπροσωπία της Διοικούσας Επιτροπής και του Γ.Σ. Εργοτέλης στην εξόδιο ακολουθία.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook