Πρώτα οι ανανεώσεις

8+1 συμβόλαια λήγουν στον Εργοτέλη και οι άνθρωποι της ομάδα βάζουν ως προτεραιότητα την παραμονή κάποιων παικτών.

Το πρωτάθλημα τελείωσε για τον Εργοτέλη ο οποίος καλείται να αναδιοργανώνεται και να παρουσιαστεί έτοιμος τη νέα χρονιά που θα βρεθεί στην superleague. Πολλά μέτωπα παραμένουν ανοιχτά, ο προπονητής της επόμενης μέρας είναι άγνωστος, ωστόσο μέχρι να βρεθεί αυτός οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να του παρουσιάσουν και ένα ρόστερ.

8+1 συμβόλαια λήγουν στον Εργοτέλη και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρείται βέβαιο πως θα κινηθούν για την παραμονή κάποιων παικτών. Συγκεκριμένα τα συμβόλαια που λήγουν είναι των Ντάριο Ζάχορα, Σέϊκ Γκαντιάγκα, Μηνά Πίτσου, Βασίλη Πλουσή, Χρήστου Χρυσοφάκη, Μάρις Βερπακόφσκις, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Βαγγέλη Γεωργίου και Δημήτρη Κοτσώνη.

Όσον αφορά την περίπτωση του Βερπακόφσκις στο συμβόλαιο του υπήρχε όρος και συμβόλαιο 1+1 χρόνια εφόσον η ομάδα κέρδιζε την άνοδο στην superleague, oπότε εφόσον ο Εργοτέλης θέλει είναι στο χέρι του να κρατήσει και τον παίκτη.Τα θέματα των ανανεώσεων θα πάρουν την σειρά τους μέσα στις επόμενες μέρες.

Δεν ξεκουράζεται ο Βερπακόφσκις

Οι παίκτες του Εργοτέλη έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αυτές τις μέρες, πλην ενός, του Μάρις Βερπακόφσκις. Ο Λετονός φορ του Εργοτέλη προετοιμάζεται με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα για την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Βοσνία στην Ρίγα.

Ας ελπίσουμε πως μπορεί να κάνει κανένα δώρο στην Εθνική μας καθώς η παραπάνω αναμέτρηση αφορά άμεσα και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook