Δύο τάσεις στον Εργοτέλη για το θέμα προπονητή

Η μια τάση επιθυμεί την παραμονή στο «τιμόνι» της ομάδας τον Σταύρο Λαμπράκη και η άλλη την έλευση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Το θέμα προπονητή φαίνεται πως πηγαίνει «ασορτί» με τις διοικητικές εξελίξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η μια τάση που επικρατεί στους κόλπους του Εργοτέλη είναι αυτή που επιθυμεί την παραμονή των Σταύρου Λαμπράκη και Βασίλη Πλεσίτη. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν μεγάλο μερίδιο στην άνοδο του Εργοτέλη οδηγώντας την ομάδα στα θετικά αποτελέσματα και τις επιτυχίες που εξασφάλισαν το ένα από τα τρία απευθείας εισιτήρια. Στον Εργοτέλη πιστεύουν ότι αξίζει να δοθεί μια ευκαιρία στους Λαμπράκη, Πλεσίτη και να είναι εκείνοι που θα καθοδηγήσουν την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ θεωρώντας ότι υπάρχει πίστη στις δυνατότητες τους.

Όμως, υπάρχει και μια άλλη τάση στον Εργοτέλη που θέλει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Με τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου είχαν γίνει συζητήσεις και τον περασμένο Απρίλη όταν ήρθε το «διαζύγιο» με τον Σίνισα Γκόγκιτς. Τότε, ο «Έλε» είχε αρνηθεί ευγενικά δίνοντας ραντεβού για το καλοκαίρι. Τώρα, υπάρχουν στελέχη στον Εργοτέλη που πιστεύουν ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ο καταλληλότερος για την θέση του προπονητή.

Όπως και να’ χει, αυτή η υπόθεση πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα όταν και αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στο διοικητικό πεδίο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook