Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση – “αγκάθι” η οφειλή των 300 χιλ. ευρώ!

Με “αγκάθι” τις οφειλές των 300 χιλ. ευρώ και το έγγραφο χρήσης του Παγκρητίου για τη νέα χρονιά, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε καμία συμφωνία και το πρόβλημα συνεχίζεται.

Έπειτα από δύο περίπου ώρες συζητήσεων ανάμεσα στις διοικήσεις του Εργοτέλη και του Παγκρητίου Σταδίου, οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν σημείο επαφής με αποτέλεσμα το πρόβλημα να συνεχίζει να υφίσταται.

Στην σημερινή συνάντηση, από τον Εργοτέλη έδωσαν το παρόν οι Γιάννης Δασκαλάκης, Γιώργος Βασιλειάδης, Γιώργος Φραγκάκης, Μανώλης Παπαντωνάκης και Γιώργος Κατρινάκης ενώ από πλευράς δήμου παρών ήταν ο πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Δροσίτης με τον Δημήτρη Τσιράκο.

Μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκε το πως μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής προκειμένου ο Εργοτέλης να αποσπάσει το έγγραφο που θα συμπεριληφθεί στον φάκελο της αδειοδότησης και το οποίο θα αναφέρει το Παγκρήτιο Στάδιο ως έδρα για τη νέα χρονιά.

Αυτό δεν έγινε και ο δήμος αρνήθηκε να το παραχωρήσει καθώς δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί λύση στο θέμα των οφειλών που φτάνει τις 300.000 ευρώ! Η πλευρά του Εργοτέλη έκανε μια πρόταση προκειμένου αυτό το ποσό να ρυθμιστεί και να δοθεί σε μια σειρά δόσεων. Παρ’ όλα αυτά, παρέμεινε ανοικτό και θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση που πρόκειται να γίνει την Δευτέρα.

Το σίγουρο είναι ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως συμφωνία και το θέμα του Παγκρητίου Σταδίου συνεχίζει να αποτελεί ένα “αγκάθι” που χρειάζεται να λυθεί μιας και ο Εργοτέλης ξεκινάει την προετοιμασία του την 1η Ιούλη. Ωστόσο, η σύμβαση με τον Δήμο ολοκληρώνεται και κατά συνέπεια βρίσκεται στον “αέρα” το που θα γίνουν οι προπονήσεις για τη νέα χρονιά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook