“Κλείνει” στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Ελευθερόπουλος

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sentragoal Κύπρου, o νεαρός τεχνικός θα βρίσκεται στο νησί μέσα στο Σαββατοκύριακό και αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας με τον κυπριακό σύλλογο.

Ήδη του έχουν αποσταλεί εισιτήρια για κάθοδό του στην Κύπρο, ακόμη και σήμερα, για τις τελικές συζητήσεις και ενδεχομένως την υπογραφή συμβολαίων.

Έτσι, δεν θα πρόκειται να προχωρήσει η περίπτωση του για τον πάγκο του Εργοτέλη μιας και φαίνεται να επικρατεί η άποψη για παραμονή του Σταύρου Λαμπράκη στο “τιμόνι” της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το κυπριακό δημοσίευμα

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας άρχισε την προπονητική του καριέρα μόλις την περσινή σεζόν, όπου ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου.

Στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης ήταν μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, όταν και παραιτήθηκε από τη θέση του μετά την ήττα από την Κέρκυρα. Κοούτσαρε την ομάδα για 22 αγώνες, με πολύ καλό ξεκίνημα το οποίο δεν ήταν ανάλογο στη συνέχεια.

Στην ΑΕΚ έχουν πάρει πολύ καλές συστάσεις για τον 37χρονο προπονητή, ο οποίος θεωρείται φιλόδοξος και πιστεύουν πως είναι σε θέση να δημιουργήσει ισχυρό σύνολο, ικανό να συνεχίσει την πρωταγωνιστική του πορεία. Εξελίξεις αναμένονται εντός του Σαββατοκύριακου και ίσως προκύψει ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΠΗΓΗ: SentraGoal Cyprus

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook