Στο Ηράκλειο (και) ο Γρηγορίου που μίλησε με τον Εργοτέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, ο 40χρονος τεχνικός έκανε ταξίδι – αστραπή στο Ηράκλειο όπου μίλησε με μέλη της διοικούσας επιτροπής των “κιτρινόμαυρων”.

Μετά το Νίκο Κωστένογλουπου αποκαλύψαμε το Σάββατο ότι ήρθε στην Κρήτη – ακόμα ένας προπονητής πάτησε… το νησί μιλώντας με τους ανθρώπους του Εργοτέλη.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Γρηγορίου που τον τελευταίο 1,5 χρόνο βρίσκεται στον πάγκο του Πανσερραϊκού με τα δείγματα γραφής που έχει παρουσιάσει να είναι αρκετά θετικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο νεαρός τεχνικός ήρθε στο Ηράκλειο και μίλησε με τους ανθρώπους του Εργοτέλη με την συζήτηση να γίνεται μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Ο Γρηγορίου ανέλυσε τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά, για το μπάτζετ που επιθυμεί αλλά και το τι σχέδια έχει για τον Εργοτέλη. Το καλό είναι ότι το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα της ομάδας και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι η παρουσία του Μιχάλη Γρηγορίου στο Ηράκλειο δεν λέει τίποτα απολύτως καθώς το ίδιο έγινε και με τους Κωστένογλου, Ελευθερόπουλο που επίσης βρέθηκαν στην πόλη μας. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχει “κλείσει” το θέμα προπονητή με τους Γρηγορίου, Ελευθερόπουλο και… Λαμπράκη να είναι οι βασικοί υποψήφιοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook