Τσεσνάουσκις στον Athletic Radio 104,2: “Μου λείπει ο Εργοτέλης”

Ο Λιθουανός μεσοεπιθετικός μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και δεν έκρυψε τη νοσταλγία του για τον Εργοτέλη περιμένοντας μια… κλήση για να επιστρέψει στην Κρήτη.

Ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις μπορεί να αγωνίστηκε στον Εργοτέλη για έναν χρόνο ωστόσο δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του και το δέσιμο του για την Κρητική ομάδα. Όπως δεν έκρυψε την αγάπη του και για την Κρήτη με την οποία δέθηκε πάρα πολύ στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στον Εργοτέλη.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή, ο Τσεσνάουσκις δεν έκρυψε την αγάπη του για τους «κιτρινόμαυρους» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μου λείπει πολύ ο Εργοτέλης και η Κρήτη. Την αγάπησα και την αγαπώ την ομάδα. Έχω ακόμα πολύ θετικές σκέψεις για τον Εργοτέλη».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντεϊβίντας Τσεσναόυσκις στον Athletic Radio 104,2

Για τα συναισθήματα του για τον Εργοτέλη: «Μου λείπει πάρα πολύ ο Εργοτέλης. Αγωνίστηκα έναν χρόνο στην ομάδα όμως είναι σίγουρο ότι δέθηκα με την ομάδα και τους ανθρώπους της. Ακόμα μαθαίνω νέα της και πάντα την υποστηρίζω».

Για τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη: «Πραγματικά τι να πω; Ήταν ένας φοβερός άνθρωπος με πολύ καλή καρδιά. Όταν το έμαθα, ήμουν συγκλονισμένος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι πέθανε ο Απόστολος Παπουτσάκης».

Για την άνοδο του Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Εργοτέλης επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ. Μάθαινα από τον Βερπακόφσκις την πορεία του στην Ελλάδα και χάρηκα αρκετά όταν πανηγύρισε την άνοδο του στην Σούπερ Λιγκ. Μέσα από το facebook είδα φωτογραφίες και βίντεος από τους πανηγυρισμούς».

Για το αν διατηρεί επαφές με τον Εργοτέλη: «Βέβαια. Μιλάω συνέχεια με τον Βερπακόφσκις που είμαστε φίλοι και ήμασταν συμπαίκτες στον Εργοτέλη και το Αζερμπαϊτζάν. Μιλάω συχνά και με τον Σταύρο Λαμπράκη. Είμαστε φίλοι, έχουμε επαφές και συχνή επικοινωνία».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Εργοτέλη: «Στην ζωή και το ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει την επόμενη μέρα. Έτσι και με τον Εργοτέλη αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Αν μου γίνει μια καλή πρόταση από τον Εργοτέλη, γιατί να μην επιστρέψω; Είναι η ομάδα που αγαπάω και όπως είπα ξανά, μου λείπει η ατμόσφαιρα».

Για τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Λιθουανία: «Μπορεί να μην έκανε το καλύτερο της παιχνίδι αλλά είχε αρκετά καλή απόδοση. Κέρδισε δίκαια και πιστεύω ότι θα πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι – οφ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook