Ξεκίνησε ο σχεδιασμός με Πετράκη και ανανεώσεις!

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του athleticradio.gr για την συμφωνία με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό και ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας. Προτεραιότητα σε Πίτσο, Βερπακόφσκις και Χρυσοφάκη.

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Γιάννης Πετράκης είναι προπονητής του Εργοτέλη ξεκινώντας τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ είναι άριστος γνώστης του υλικού του Εργοτέλη και είναι δεδομένο πως γνωρίζει τι και που χρειάζεται να ενισχυθούν οι “κιτρινόμαυροι” προκειμένου να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει εισηγηθεί την παραμονή των Μηνά Πίτσου, Χρήστου Χρυσοφάκη και Μάρις Βερπακόφσκις ενώ μέσα στην εβδομάδα θα συζητηθούν και οι υποθέσεις των υπολοίπων ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι.

Παράλληλα, στον Εργοτέλη θα περιμένουν να δουν τι πρόκειται να συμβεί με τους Μπουχαλάκη, Τζανακάκη μιας και σε περίπτωση που παραχωρηθούν δανεικοί από τον Ολυμπιακό τότε άμεσα θα κινηθούν για την επιστροφή τους στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook