Ξεκινάει να συνθέτει το.. παζλ ο Εργοτέλης

Μετά την συμφωνία με τον Γιάννη Πετράκη σε πρώτο πλάνο, στο αγωνιστικό κομμάτι, έχει τεθεί η διαμόρφωση του ρόστερ με μεταγραφές και αποχωρήσεις παικτών.

H αντίστροφη μέτρηση για το “χτίσιμο” του Εργοτέλη της νέας περιόδου έφτασε και πλέον κάθε μέρα από δω και πέρα είναι σημαντική.

Μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Γιάννη Πετράκη στόχος των “κιτρινόμαυρων”, στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι να στελεχώσει το ρόστερ όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται ενόψει της πρόκλησης της νέας Σούπερ Λιγκ.

Σίγουρα βασική προϋπόθεση για να γίνει το οτιδήποτε είναι η αδειοδότηση αφού αν αυτή δεν εξασφαλιστεί τα δεδομένα θα είναι δύσκολα για ανανεώσεις και μεταγραφές υπό περιορισμό.

Οι στόχοι πάντως είναι ξεκάθαροι και έχουν τεθεί και για μεταγραφές και για ανανεώσεις.

Η παραμονή των Πίτσου, Βερπακόφσκις και Χρυσοφάκη είναι σε προτεραιότητα ενώ στα μεταγραφικά τα ονόματα των Αναστασάκου, Τσεσνάουσκις και Βουρβαχάκη είναι σε πρώτο πλάνο.

Όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις Ζαχόρα, Γκαντιάγκα και Γεωργίου δύσκολα θα παραμείνουν ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός για τους Μπουχαλάκη και Τζανακάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook