Aνανέωσε με τον Εργοτέλη ο Γιοβάνοβιτς

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Εργοτέλη”, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός.

Μετά τους Πίτσο και Χρυσοφάκη και ο Γιοβάνοβιτς ανανέωσε με τον Εργοτέλη.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός θα μείνει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο ενώ μίλησε και στο επίσημο σαϊτ της ΠΑΕ για την παραμονή του.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

“Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς έως τις 30/06/2014.
Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός είχε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League που ολοκληρώθηκε και συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου της επιστροφής στη Super League”.

Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, δήλωσε στο ergotelis.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Εργοτέλη. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τη σεζόν που πέρασε και τώρα μας περιμένει ακόμα πιο σκληρή δουλειά για να είμαστε πανέτοιμοι και πολύ δυνατοί στη Super League. Η πολύ δύσκολη αλλά επιτυχημένη χρονιά που πέρασε μας έφερε πολύ κοντά με τους φιλάθλους. Τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας για να πανηγυρίσουμε μαζί κι άλλες επιτυχίες».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook