Έμεινε και ο “Βέρπα” – “Το θέλαμε όλοι” δήλωσε ο Λετονός φορ

Με την φανέλα του Εργοτέλη θα συνεχίσει να σκοράρει ο Λετονός επιθετικός που ανανέωσε για έναν χρόνο ακόμα δίχως να κρύψει την χαρά του. “Μας περιμένει σκληρή δουλειά” τόνισε ο Μάρις Βερπακόφσκις.

Ο Λετονός επιθετικός “χτύπησε” στα κρίσιμα σημεία της χρονιάς και με το γκολ του στο Πανθεσσαλικό “σφράγισε” την επιστροφή του Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ. Είναι δεδομένο ότι θα έχει σημαντικό ρόλο και τη νέα χρονιά στην παρουσία των “κιτρινόμαυρων” με τον ίδιο να δηλώνει: «Από την πρώτη μέρα που επέστρεψα στον Εργοτέλη είχα θέσει ως στόχο να επανέλθει η ομάδα μας στη Super League και να αγωνιστώ κι εγώ ξανά στην κατηγορία με αυτή τη φανέλα. Το κλίμα στον Εργοτέλη είναι άψογο, η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ευτυχισμένοι στο Ηράκλειο και η ανανέωση του συμβολαίου μου ήταν κάτι που θέλαμε όλοι. Τώρα μας περιμένει σκληρή δουλειά για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι τη νέα σεζόν». 

Ενώ η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάρις Βερπακόφσκις για έναν ακόμη χρόνο (30/06/2014). Ο εν ενεργεία διεθνής Λετονός, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας της χώρας του, αγωνίστηκε στον Εργοτέλη κατά τις περιόδους 2009-10 και 2010-11 και επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο για να συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Super League»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook