Τα “ευχαριστώ” του Εργοτέλη σε Κουράκη & Δροσίτη

Οι “κιτρινόμαυροι” με ανακοίνωση τους επισημοποίησαν την συνεργασία τους με τον Δήμο Ηρακλείου ευχαριστώντας παράλληλα δήμαρχο και πρόεδρο της επιχείρησης για την συνεργασία τους.

Οριστικά και αμετάκλητα στο Παγκρήτιο Στάδιο θα συνεχίσει ο Εργοτέλης καθώς οι “κιτρινόμαυροι” επισημοποίησαν την συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Δήμο Ηρακλείου για την χρησιμοποίηση του γηπέδου.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, τον πρόεδρο Γιάννη Δροσίτη και τα μέλη της «Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Ο.Τ.Α.» για την κατανόηση που επέδειξαν στο κρίσιμο για το ιστορικό σωματείο του Εργοτέλη θέμα:

Την τελική συμφωνία χρήσης των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου Σταδίου, το στολίδι του Ηρακλείου, που εξυπηρετεί παράλληλα με το κοινό της πόλης και το σωματείο μας.
Ο Εργοτέλης δεν θα σταματήσει να «παράγει» πολιτισμό και αθλητισμό και μέσα από τη συνεργασία του με τις τοπικές – και όχι μόνο- αρχές θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook