Πρεμιέρα με αισιοδοξία αλλά και.. εκκρεμότητες

Στο βοηθητικο του Παγκρητίου ξεκινάει την Δευτέρα την προετοιμασία του ο Εργοτέλης έχοντας “ανοικτά” θέματα τα οποία αναμένεται από βδομάδα να δρομολογηθούν.

Ξεκινάει και ο Εργοτέλης την προετοιμασία του με τους παίκτες να απολαμβάνουν την τελευταία μέρα ξεκούρασης.

Την Δευτέρα στις 19.00, θα γίνει η “πρώτη” του Εργοτέλη, στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, αφού στο κεντρικό γήπεδο θα γίνει η συναυλία του Πασχάλξη Τερζή, η οποια θα είναι “ανοικτή” για τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ηλίας Αναστασάκος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου και θα αποτελεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το μοναδικό νέο πρόσωπο της πρώτης προπόνησης.

Από κει και πέρα θα υπάρχουν αρκετές απουσίες αφού θα λείπουν και ορισμένοι παίκτες της ομάδας που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον μέρες άδειας.

Βέβαια τα μεταγραφικά είναι ακόμα “ανοικτά” όμως η πιο σημαντική εκκρεμότητα έχει να κάνει με το θέμα της αδειοδότησης που κρατάει.. δεμένα τα χέρια των ανθρώπων του Εργοτέλη.

Η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας είναι βασικός στόχος την βδομάδα που μπαίνει και θεωρείται απαραίτητη για να έχει αίσια έκβαση το θέμα της αδειοδότησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook