“Πρώτη” για τον Εργοτέλη με νέα πρόσωπα και απουσίες

Το απόγευμα της Δευτέρας ξεκινάει η προετοιμασία του Εργοτέλη με τους Ηλία Αναστασάκο και Χρήστο Κασαπάκη να αποτελούν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ποιοι θα λείπουν και ποιοι θα δώσουν το παρόν στην πρώτη προπόνηση.

Για τον Ηλία Αναστασάκο γράψαμε το Σάββατο ότι θα δώσει το παρόν στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας καθώς τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του Εργοτέλη για συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Ο έμπειρος επιθετικός θα βρίσκεται στο Ηράκλειο το πρωί της Δευτέρας όπου αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του και στην συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

Πέραν του πρώην φορ του Πλατανιά, παρών θα είναι και ο 20χρονος (γεν. 9/12/1993) μεσοαμυντικός Χρήστος Κασαπάκης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Κ20 του Παναθηναϊκού απ’ όπου έμεινε ελεύθερος και ο Γιάννης Πετράκης έχει πληροφορηθεί τα καλύτερα για την αξία του.

Από εκεί και πέρα, παρόντες στην προπόνηση θα είναι και οι γκολκίπερ της Κ19 Χανιωτάκης, Δασκαλάκης και οι Λουμπάκης, Πουλάκης που αγωνίστηκαν δανεικοί σε Ρούβα και Επισκοπή.

Αντίθετα θα απουσιάσουν οι Βερπακόφσκις, Ρομάνο, Μπρούνο, Λεονάρντο που έχουν λίγες ημέρες άδεια παραπάνω καθώς βρίσκονται στις πατρίδες τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook