Σε επαφές με τον Καρντόσο ο Εργοτέλης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 34χρονο αμυντικό μέσο που “χάρισε” το κύπελλο Κύπρου στον Απόλλωνα Λεμεσού!

Βάσιμες πληροφορίες – που επιβεβαιώνονται από τον Εργοτέλη – αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι σε διαρκείς επαφές τα τελευταία 24ωρα με τον Κρητικό σύλλογο να διερευνά τις απαιτήσεις του έμπειρου αμυντικού μέσου.

Πάντως είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση που ο Οράσιο Καρντόσο γίνει κάτοικος Ηρακλείου τότε ο Εργοτέλης θα ενισχυθεί με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά με την δυναμική του παρουσία.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος έγινε γνωστός από την θητεία του στην χώρα μας με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (περισσότερο) και της Καβάλας – την φανέλα της οποίας φόρεσε για μια αγωνιστική περίοδο.

Μετά την παρουσία του στην Καβάλα, ο Καρντόσο αποχώρησε από την Ελλάδα και από το 2012 αγωνίστηκε στην Χιλή με την φανέλα της Κόλο Κόλο. Τον περασμένο Ιανουάριο πήγε στην Κύπρο όπου ήταν συμπαίκτης του Φώτη Παπουλή στον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ με δικό του γκολ στο 5ο λεπτό της παράτασης χάρισε το κύπελλο στην ομάδα του!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook