Κάνει “ποδαρικό” στην νέα σεζόν ο Εργοτέλης

Σήμερα στις 19.00 στο βοηθητικό του Παγκρητίου ξεκινάνε την προετοιμασία τους οι “κιτρινόμαυροι” με τους φίλους της ομάδας να υποδέχονται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ηλία Αναστασάκο.

Επίσημη “πρώτη” για τον Εργοτέλη στην σεζόν 2013-14 με ανοικτή προπόνηση για ολο τον κόσμο που θα γίνει σήμερα, Δευτέρα, στις 19.00 στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, ελέω Πασχάλη Τερζή του οποίου η συναυλία έχει δεσμεύσει το κεντρικό γήπεδο.

Οι φίλοι της Κρητικής ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη, Ηλία Αναστασάκο που αναμένεται σήμερα το πρωϊ στο Ηράκλειο καθώς τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση για συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου. Ακόμα, παρόν θα είναι και ο 20χρονος αμυντικός μέσος Χρήστος Κασαπάκης που θα είναι παίκτης του Εργοτέλη για τα επόμενα χρόνια.

Από κει και πέρα θα υπάρχουν αρκετές απουσίες αφού θα λείπουν και ορισμένοι παίκτες της ομάδας που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον μέρες άδειας.

Θα απουσιάσουν οι Βερπακόφσκις, Ρομάνο, Μπρούνο και Λεονάρντο που έχουν λίγες ημέρες άδεια παραπάνω καθώς βρίσκονται εκτός Ελλάδας.

Όσον αφορά το εξώ αγωνιστικό κομμάτι, οι παράγοντες του Εργοτέλη θα επιδιώξουν να “κλείσουν” τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ώστε στο τέλος της βδομάδας να καταθέσουν τον φάκελο για την αδειοδότηση για να μπορέσουν αν όλα πάνε καλά σε αυτό το σημαντικό θέμα να συνεχίσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook