Αποχωρεί από τον Εργοτέλη ο Μαρίνος Σαμαριτάκης!

Ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλοποίηση της κατάστασης στον Εργοτέλη, ο Μαρίνος Σαμαριτάκης, αποχωρεί από την ομάδα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ασφαλείς πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν ότι ο Μαρίνος Σαμαριτάκης δεν πρόκειται να παραμείνει στον Εργοτέλη και τη νέα αγωνιστική περίοδο με την απόφαση του να προκαλεί αρκετά ερωτηματικά.

Και ο λόγος που προκαλούνται τα ερωτηματικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι ΘΑ αποτελούσε έναν από τους ανθρώπους που θα έπαιρναν μερίδιο των μετοχών του Δημήτρη Παπουτσάκη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμα και εντός των επόμενων ωρών να υπάρξει επίσημη ενημέρωση αλλά και δήλωση του Μαρίνου Σαμαριτάκη που θα εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη.

Ο Μαρίνος Σαμαριτάκης ήταν ένα από τα μέλη της οικογένειας του Εργοτέλη που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να εξαλειφθούν τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σαμαριτάκης “έτρεξε” αρκετά σημαντικά θέματα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook