Σαμαριτάκης: “Ο Εργοτέλης βρίσκεται εκεί που ανήκει”

Το πρώην στέλεχος του Εργοτέλη ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του athleticradio.gr. “Θέλω με θλίψη να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τα κοινά του Εργοτέλη” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Νωρίτερα, το athleticradio.gr είχε αποκαλύψει την απόφαση του Μαρίνου Σαμαριτάκη να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη και ο ίδιος λίγο αργότερα με δήλωση του έκανε γνωστή την απόφαση.

Αναλυτικά η δήλωση του Μαρίνου Σαμαριτάκη

“Θέλω με θλίψη να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τα κοινά του Εργοτέλη, καθώς λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν έχω τον χρόνο που θα χρειαζόμουν για να ασχοληθώ ενεργά με την ομάδα μας.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ήταν τιμή και μεγάλη μου χαρά που συνεργάστηκα μαζί τους.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο δώσαμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για τον σύλλογο και το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσπάθειες μας.

Ο Εργοτέλης πλέον βρίσκεται εκεί που ανήκει

Ο στόχος της ανόδου στην Super League επιτεύχθηκε λόγω της συνολικής προσπάθειας που κάναμε, ήμασταν μια οικογένεια, μια γροθιά. Όλοι βάλαμε το εγώ μας κάτω από το εμείς, η ομάδα ήταν πάνω από όλους και από όλα. Αυτό είναι το κυριότερο συστατικό στον δρόμο για την επιτυχία. Αυτό πρέπει να διαφυλαχθεί απ’ όλους για να συνεχιστούν και να αυξηθούν οι χαρές του συλλόγου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους φιλάθλους του Εργοτέλη που στήριξαν την προσπάθεια που έγινε την περασμένη περίοδο και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν ακόμη σε μεγαλύτερο βαθμό και τη νέα περίοδο.

Τέλος, θέλω να δηλώσω ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ σας φίλαθλος τον Εργοτέλη, θα είμαι κοντά στην ομάδα και θα την βοηθάω όποτε μου ζητηθεί και όπως μπορώ.

Με εκτίμηση,

Μαρίνος Σαμαριτάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook