Xρυσοφάκης στον Αthletic Radio 104,2: “Μας έλειψε η Σούπερ Λιγκ”

Ο νεαρός επιθετικός του Εργοτέλη, Χρήστος Χρυσοφάκης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την σημερινή “πρώτη” της ομάδας του αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του με τους ¨κιτρινόμαυρους”.

Ξεκίνημα στην νέα σεζόν σήμερα, Τρίτη, στις 19.00 στο Παγκρήτιο Στάδιο για τον Εργοτέλη και άπαντες είναι έτοιμοι για να γυρίσουν στις… θέσεις τους.

Πρώτοι απ΄όλους οι ποδοσφαιριστές που είχαν ανάγκη από ξεκούραση αφού φέτος τράβηξαν.. κουπί συμμετέχοντας σε ένα πρωτάθλημα – μαμούθ.

Τελικά όλα καλά αφού ο Εργοτέλης επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ.Ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τα τελευταία χρόνια είναι και ο Χρήστος Χρυσοφάκης που αν και ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς φέτος είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος και να.. αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο νεαρός επιθετικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” και μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και τον Athletic Radio 104,2 για το σημερινό ξεκίνημα της ομάδας αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του με τους “κιτρινόμαυρους” μέχρι το 2015.

  • Τα όσα είπε ο Χρήστος Χρυσοφάκης στον Athletic Radio 104,2: 

Για την περυσινή σεζόν

“Ήταν μία χρονιά δύσκολη και αρκετά κοπιαστική. Είχαμε την ευκαιρία όμως να την ζήσουμε και αυτήν την κατηγορία και τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα αυτό κρίνεται στην δύναμη και το πάθος. Πολλές ομάδες για να μας αντιμετωπίσουν έπαιξαν αντί – ποδόσφαιρο”.

Για την νέα χρονιά

“Ξεκινάμε με χαμόγελο και αισιοδοξία. Είναι ένα πρωτάθλημα που το ξέρουμε. Μας έλειψε η Σούπερ Λιγκ. Είχαμε ανάγκη να ξεκουραστούμε αλλά από σήμερα τα κεφάλια.. μέσα. Θα δουλέψουμε για να πάμε καλά την νέα χρονιά. Η περυσινή σεζόν στην Φούτμπολ Λιγκ ήταν μία  παρένθεση. Είναι σημαντικό για την Κρήτη οτι θα έχει 3 ομάδες στην Σούπερ Λιγκ”.

Για τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιάννη Πετράκη και τους προκατόχους του

“Ο κ. Πετράκης είναι πολύ καλός προπονητής όπως μου λένε όλοι. Θα μας βοηθήσει και περιμένω πως και πως να γνωρίσω τον τρόπο δουλειάς του από κοντά. Ακούω πάντως τα καλύτερα. Οι κ.κ. Πλεσίτης – Λαμπράκης μας βοήθησαν πάρα πολύ πέρυσι. Είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και συνέβαλλαν αποφασιστικά στην άνοδό μας”.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Εργοτέλη

“Ήθελα να μείνω και αυτό έγινε. Περνάω καλά στον Εργοτέλη και είμαστε όλοι μία οικογένεια. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Είμαι χρόνια στο Ηράκλειο και τώρα που είμαι υγιής θα προσπαθήσω να καθιερωθώ στην ομάδα. Ελπίζω να μην έχω τραυματισμούς γιατί με άφησαν πίσω. Είμαι 100% έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα”.

Για την διοίκηση του Εργοτέλη

“Πέντε – έξι άτομα τρέχουν καθημερινά για μας. Τους ευχαριστούμε και έχουν ήδη πολλά για μας. Τράβηξαν πέρυσι όλο το βάρος αλλά δικαιώθηκαν”.

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους της ομάδας

“Θα ήθελα να πω στον κόσμο μας να είναι δίπλα μας και να αγκαλιάσει την ομάδα μας. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και μα βοηθάνε με την παρουσία τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook