Aνακοινώθηκε το πρώτο φιλικό του Εργοτέλη

Θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 19 Ιουλίου σε ματς που θα γίνει στη Νάουσα όπου θα προετοιμάζονται οι δύο ομάδες.

Ανακοινώθηκε το πρώτο φιλικό ματς του Εργοτέλη, όχι από τον ίδιο, αλλά από το αντίπαλό του και θα έχει..άρωμα από την περυσινή Φούτμπολ Λιγκ αλλά και την φετινή Σούπερ Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 19 Ιουλίου θα τεθούν αντιμέτωποι Εργγοτέλης και Απόλλων Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση στη Νάουσα μιας και οι δύο σύλλογοι προετοιμάζονται στην ευρύτερη περιοχή.

Το φιλικό ανακοινώθηκε από την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και θα γίνει στη Νάουσα μιας και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα προετοιμάζεται τότε στο Ελατοχώρι ενώ ο Εργοτέλης στο Βέρμιο.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

“Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι οριστικοποιήθηκε για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη την Παρασκευή 19 Ιουλίου στη Νάουσα”.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι οριστικοποιήθηκε για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στις 17 Ιουλίου στη Νάουσα”.

Να θυμίσουμε οτι αμφότερες οι ομάδες ανέβηκαν φέτος στην πρώτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό για τις δύο ομάδες για την καλοκαιρινή περίοδο και περιμένουμε να μάθουμε και τα υπόλοιπα που θα δώσει ο Εργοτέλης είτε εκτός είτε εντός Κρήτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook