Διακοπή συμβολαίου σε Λαμπίν, ελπίζει σε δανεισμό του Τζανακάκη

Ο Καλίλ Λαμπίν δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την άδεια που του είχε δοθεί και στον Εργοτέλη έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την διακοπή του συμβολαίου του την ώρα που στην ομάδα ελπίζουν να κρατήσουν τον Τζανακάκη ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Παρελθόν από τον Εργοτέλη θα πρέπει να θεωρείται ο Καλίλ Λαμπίν. Ο Ιβοριανός αν και φαινόταν να μην συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη για τη νέα περίοδο, στον Εργοτέλη περίμεναν να δώσει κανονικά το παρόν στην προετοιμασία της ομάδας μετά και την επιπλέον άδεια που του είχε χορηγηθεί και να ακολουθούσε κανονικά την προετοιμασία της ομάδας.

Ο Εργοτέλης πλέον μετά την αδικαιολόγητη απουσία του Λαμπίν ξεκίνησε την διαδικασία διακοπής του συμβολαίου του παίκτη, με δική του υπαιτιότητα.

Ελπίζει σε δανεισμό του Τζανακάκη

Τα “κιτρινόμαυροι” ελπίζουν να συνεχίσει να φορά ο Μανόλης Τζανακάκης στον Εργοτέλη. Ο παίκτης συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό κάτι που φαίνεται να προτιμά και ο ίδιος από την στιγμή που δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Μίτσελ με τις εξελίξεις στο θέμα αυτό να δρομολογούνται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook