Πλησιάζει η ώρα του πρώτου φιλικού

Ο Εργοτέλης συνεχίζει την προετοιμασία του στον Άγιο Παύλο Νάουσας και την Παρασκευή το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμ. κάνοντας.. ποδαρικό στα φιλικά του ματς.

Και ενώ οι εξελίξεις στο θέμα του Τζανακάκη ήταν θετικές με τον παίκτη να βρίσκεται στην Νάουσα μαζί με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του athleticradio.gr, δείτε εδώ, η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” συνεχίζεται κανονικά και σε εντατικούς ρυθμούς.

Το παζλ της ομάδας σιγά σιγά συμπληρώνεται και άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης για να δρομολογηθούν τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Μπουχαλάκη αν και τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκει ο παίκτης.

Βέβαια στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πλησιάζει η ώρα του πρώτου φιλικού της ομάδας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμ. το απόγευμα της Παρασκευής. Ένα φιλικό με.. άρωμα Σούπερ Λιγκ αλλά και της περυσινής Φούτμπολ Λιγκ. Και θα ακολουθήσουν και άλλα στην Νάουσα ώστε ο Γιάννης Πετράκης να μπορέσει να βγάλει συμπεράσματα για την ομάδα του σε συνθήκες αγώνα.

Ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους περιελάμβανε η χθεσινή απογευματινή προπόνηση των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Γιώργος Σαρρής επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Χρήστος Κασαπάκης και Γιάννης Δωματάς.

Σήμερα, η πρωινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 9.30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook