Προετοιμασίας συνέχεια

Μία βδομάδα παρουσίας στον Αγιο Παύλο Νάουσας συμπληρώνει σήμερα ο Εργοτέλης και μέχρι την Παρασκευή που επιστρέφει στο Ηράκλειο θα δώσει τρία ακόμα φιλικά ματς.

Μία βδομάδα στον Αγιο Παύλο Νάουσας συμπληρώνει σήμερα ο Εργοτέλης όπου συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει δώσει ήδη ένα φιλικό, με τον Απόλλωνα όπου έχασε με 2-1, ενώ μέχρι την Παρασκευή όπου επιστρέφει στο Ηράκλειο θα δώσει τρία ακόμα.

Πιο αναλυτικά, αύριο, Δευτέρα θα κοντραριστεί με τον Πανιώνιο, την Τετάρτη 24/7 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Πέμπτη 25/7 με τη Βέροια. 

Φυσικά με την επιστροφή της αποστολής στο Ηράκλειο, θα ακολουθήσουν φιλικοί αγώνες και στην Κρήτη αφού θα αντιμετωπίσει σε δύο παιχνίδια τον Πλατανία.

Το πρώτο παιχνίδι στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί τελικά στις 3 Αυγούστου και όχι 4 που είχε αρχικά οριστεί. Ο δεύτερο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στο Χανιά.

Εντωμεταξύ, σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίστηκε  χθες η προετοιμασία με το πρόγραμμα να αφιερώνεται αποκλειστικά στη φυσική κατάσταση.

Εργομετρικά τεστ έκαναν οι Μπαντιμπανγκά, Κασαπάκης και Χαλκιαδάκης.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για σήμερα στις 18.30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook